
Levende historie
Selskapslokale
Vi har lokaler for bryllup, konfirmasjoner, jubileer og andre selskaper. I Gildehallen kan vi dekke bord til 190 personer, og med sin spesielle atmosfære vil lokalene bli den perfekte ramme for festen. Vi tenner ikke opp i gruva uten at dere har ønsker om det. I stedet vil vi tenne opp biopeis for å ivareta den gode, lune atmosfæren uten att gjestene får røyk i festklærne. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for at dere får en minnerik og magisk opplevelse.

Bryllupsfest
Pris pr kuvert etter avtale.
Vi kan tilby:
Leie av lokale, dekking av bord, duker, hvite lys og servietter, servitør, 3-retters middag, mineralvann, kaffe til kaffemåltid og velkomstdrink.
Spør etter tilbud. Vi skreddersyr etter deres ønsker og behov.
Se film fra VIKINGEBRYLLUP arrangert på Landa Park.
Se underholdningsinnslag fra Vikingebryllup arrangert på Landa Park.

Konfirmasjon og andre selskaper
Pris pr kuvert etter avtale.
Vi kan tilby:
Leie av lokale, dekking av bord, duker, hvite lys og servietter, servitør, 3-retters middag, mineralvann, kaffe til kaffemåltid og velkomstdrink.
Spør etter tilbud. Vi skreddersyr etter deres ønsker og behov.

Julebord
Vi skaper julestemning for dine ansatte, og pynter Gildehallen til jul med mange stearinlys og granbar for et stemningsfullt opphold.
Hos oss kan dere få tradisjonell julemat, koldtbord eller mat etter ønske så langt som mulig. Gjestene vil oppleve et måltid og en kultur med røtter i forhistorien.
Me tilbyr Julelunsj eller Julebord i buffet-form.
Historisk middelaldermusikk etter bestilling.
Spør etter tilbud. Vi skreddersyr etter deres ønsker og behov.
Forslag til meny
Forretter
Spekeskinke på honningmelon, rukkola og balsamiko-dressing.
Fløtestua kantareller på hellebrød, med urtegarnityr og sprøstekt bacon (Høst)
Urtemarinert scampi fanget i flatbrød, med strimlet salat og rømmesaus
Mikals Røykelaks , flatbrød, salat, sennep-og pepperotsaus
Fyldig fiskesuppe med laks, torsk, reker og fersk brød
Hovedretter:
Marinert Laks med ovnsstekte poteter, sesongens grønnsaker, kremet urtesaus 298,- kr
Kjøtt- og grønsakssodd med spekemat, flatbrød, smør, hasselnøtter og rømme
Fyldig fiskesuppe med råvarer både fra hav og fjord med fersk brød 185,- kr
Lammelår laget på forhistorisk vis. Kjøttet er marinert i rømme, tyttebær og einer, og kokt i kokegrop. Serveres med sopp og urtedampa rotgrønsaker
Lammefilet med sopp, purre og urter surret i fløte og ostegratinerte grønnsaker
Viltfilet skåret i terninger og surret i fløte, sammen med skogsopp, ramsløk, purre, urter og smørdampede rotgrønnsaker
Fylt lammesteik med ovnsstekte poteter, rotgrønnsaker og tyttebær , rosmarinsjy 320,- kr
Sursteik med poteter, grønsaker, waldorfsalat og tyttebær 290,- kr
Julens buffet: Pinnekjøtt, Ribbe, medisterkaker, krydderpølse, rosenkål, kålrotstappe, rødkål, mandelpoteter, brunsaus
590,- kr + med dessert: Riskrem og kransekakesteng, incl. kaffi 670,- kr. Minst 40 Personer
Kjøttkaker med gulrøtter, poteter og tyttebær 220,- kr
Gratinert Pasta Bolognese med salat og fersk brød 160,- kr
Ny 2019! Clam-Chowder a la Landa Gård, Fyldig fiskesuppe i surdeigsbrød 190,- kr(sommerferie eller grupper)190,- kr
Club-Sandwich med marinert Kyllingfilet, bacon, salat, tomat, agurk, aioli, pesto etter bestilling
Komler med lammebog, kålrotstappe, pølser, bacon med fett 230,- kr
Desserter:
Creme brulee med frukt 95,- kr
Karamellpudding
Hjemmelaget urteis servert på nøttebotn, med en lun bærkompott
Tilslørte landapiker. Vispa krem med skogens ville bær og knust havrekjeks
Varm Eplepai med vanilleis 95, - kr
Lunsj:
Laks-smørbrød med eggerøre, dill og majones 125,- kr
Kjøtt- og grønsakssodd, flatbrød , brød og smør
Spekemat, eggerøre, flatbrød, rømme, smør og hasselnøtter
Fyldig fiskesuppe og hellebrød med råvarer fra hav og fjord 185,- kr
Landa Gård Festbuffet:
Kaldmat: Spekemat med rømme og eggerøre, flatbrød
Mikals røkelaks og varmrøyket makrell, sennep- og pepperotsaus, Nystekt brød, kvitseidsmør
Hjemmelagte dressinger(tomatsalsa, aioli), Fetaost og oliver, Pastasalat, Grønnsalat, Potetsalat med friske urter
Varmmat: Ovnstekt Laks, langtidsstekt Lammelår og - biff med rødkål, ovnsstekte poteter, rotgrønnsaker og rosmarinsjy,
Krydderkjøttboller
Dessert: -Fruktsalat med vanillesaus,- Tilslørte "Landapiker", -ostefat med div. oster og saltkjeks
-Varm Eplepai med vanilleis
Minst 30 Personer Pris: 675,- kr