top of page

Firmatur/grupper

 

Landa Park tilbyr firmaturer med teambuilding for ansatte, familiedager for ansatte, sommerfester, kurs og konferanser, gjerne med aktiviteter i for- eller etterkant, eller et annerledes julebord for den saks skyld. Fortell oss om dine ønsker. Vi skreddersyr også gjerne opplegg som går over en eller flere dager med overnattinger og opplevelser i Lysefjordområdet.

 

På Landa vil dere få være med på en historisk reise. Her kan dere oppleve lagbyggingsaktiviteter, historie og spennende matopplevelser, som f.eks. mat kokt i kokegrop ute. Populær underholdning kan være en kampoppvisning på vikingevis eller flammeblåsing.

 

Kjøkkenet vårt er basert på råvarer fra forhistoria. Vår hovedspesialitet er lammelår i kokegropen. Da blir kokegropa fyrt opp og smaken og lukta tar deg med tilbake til forhistoria.

 

 

 

Lagbygging
 

Spleis de ansatte med humor og kunnskap med en kveld, ettermiddag eller en lunsj på Landa. Vertskapet vil ta dere med på en historisk reise som starter i bronsealderen (ca 1500 f.Kr). Ildstedene er tent opp og trellene kan tilby øl, balder eller alkoholfritt. I Bronsealderhuset blir det fortalt om de første Rogalendinger frem til vikingetiden.

 

Aktiviteter en slik samling skal måle både styrke, tålmodighet og lagånd. Eksempler på aktiviteter er sleggekast, løp i evighetsspiralen, tautrekking eller balansegang.

 

Pris: kr 250,- pr person.

Mat, drikke og transport avtales etter ønske.

Minsteantall 30 personer.

 


 

Familiedag

Ta med hele familien til de ansatte på en kjempekjekk dag i Landa Park.

Vi tilbyr mange spennende aktiviteter og god mat for store og små.

 

Pris: kr 250,- pr person.

Mat og drikke avtales etter ønske.

Minsteantall 20 personer.

 

 

Julebord

Hos oss kan dere få tradisjonell julemat, koldtbord eller mat etter ønske så langt som mulig. Gjestene vil oppleve et måltid og en kultur med røtter i forhistorien.

 

 

 

Ta kontakt med oss dersom dere har andre ønsker. Vi imøtekommer deres ønsker så langt det lar seg gjøre.

 

 

 

 

 

Ich bin ein Textabschnitt. Klicken Sie hier, um Ihren eigenen Text hinzuzufügen und mich zu bearbeiten.

bottom of page