top of page

Selskapslokale

 

Vi har lokaler for bryllup, konfirmasjoner, jubileer og andre selskaper. I Gildehallen kan vi dekke bord til 190 personer, og med sin spesielle atmosfære vil lokalene bli den perfekte ramme for festen. Vi tenner ikke opp i gruva uten at dere har ønsker om det. I stedet vil vi tenne opp biopeis for å ivareta den gode, lune atmosfæren uten att gjestene får røyk i festklærne. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for at dere får en minnerik og magisk opplevelse.

INFORMASJON

Årets Julebord sesong er i gang, og vi gleder oss veldig til å ønske dere velkommen. For spørsmål angående Julebord ta gjerne kontakt med oss. 

Forslag til meny

 

 

Forretter

Spekeskinke på honningmelon, rukkola og balsamiko-dressing.

Fløtestua kantareller på hellebrød, med urtegarnityr og sprøstekt bacon  (Høst)               

Urtemarinert scampi fanget i flatbrød, med strimlet salat og rømmesaus

Mikals Røykelaks , flatbrød, salat, sennep-og pepperotsaus

Fyldig fiskesuppe med laks, torsk, reker og fersk brød

 

Hovedretter:

Marinert Laks med ovnsstekte poteter, sesongens grønnsaker, kremet urtesaus    298,- kr

Kjøtt- og grønsakssodd med spekemat, flatbrød, smør, hasselnøtter og rømme
Fyldig fiskesuppe med råvarer både fra hav og fjord med fersk brød 185,- kr
Lammelår laget på forhistorisk vis. Kjøttet er marinert i rømme, tyttebær og einer, og kokt i kokegrop. Serveres med sopp og urtedampa rotgrønsaker
Lammefilet med sopp, purre og urter surret i fløte og ostegratinerte grønnsaker
Viltfilet skåret i terninger og surret i fløte, sammen med skogsopp, ramsløk, purre, urter og smørdampede rotgrønnsaker

Fylt lammesteik med ovnsstekte poteter, rotgrønnsaker og tyttebær  , rosmarinsjy  320,- kr

Sursteik med poteter, grønsaker, waldorfsalat og tyttebær 290,- kr

Julens buffet: Pinnekjøtt, Ribbe, medisterkaker, krydderpølse, rosenkål, kålrotstappe, rødkål, mandelpoteter, brunsaus

590,- kr + med dessert: Riskrem og kransekakesteng, incl. kaffi 670,- kr. Minst 40 Personer

Kjøttkaker med gulrøtter, poteter og tyttebær  220,- kr

Gratinert Pasta Bolognese med salat og fersk brød 160,- kr

Ny 2019! Clam-Chowder a la Landa Gård, Fyldig fiskesuppe i surdeigsbrød 190,- kr(sommerferie eller grupper)190,- kr

Club-Sandwich med marinert Kyllingfilet, bacon, salat, tomat, agurk, aioli, pesto etter bestilling

Komler med lammebog, kålrotstappe, pølser, bacon med fett 230,- kr

Desserter:

Creme brulee med frukt 95,- kr
Karamellpudding
Hjemmelaget urteis servert på nøttebotn, med en lun bærkompott
Tilslørte landapiker. Vispa krem med skogens ville bær og knust havrekjeks

Varm Eplepai med vanilleis  95, - kr

 

Lunsj:

Laks-smørbrød med eggerøre, dill og majones 125,- kr

Kjøtt- og grønsakssodd, flatbrød , brød og smør

Spekemat, eggerøre, flatbrød, rømme, smør og hasselnøtter

Fyldig fiskesuppe og hellebrød med råvarer fra hav og fjord 185,- kr

Landa Gård Festbuffet:

Kaldmat: Spekemat med rømme og eggerøre, flatbrød

Mikals røkelaks og varmrøyket makrell, sennep- og pepperotsaus, Nystekt brød, kvitseidsmør

Hjemmelagte dressinger(tomatsalsa, aioli), Fetaost og oliver, Pastasalat, Grønnsalat, Potetsalat med friske urter

Varmmat: Ovnstekt Laks, langtidsstekt Lammelår  og - biff med rødkål, ovnsstekte poteter, rotgrønnsaker og rosmarinsjy,

Krydderkjøttboller

Dessert: -Fruktsalat med vanillesaus,- Tilslørte "Landapiker", -ostefat med div. oster og saltkjeks

-Varm Eplepai med vanilleis

  Minst 30 Personer   Pris: 675,- kr

 

bottom of page