Selskapslokale
Vi har lokaler for bryllup, konfirmasjoner, jubileer og andre selskaper. I Gildehallen kan vi dekke bord til 190 personer, og med sin spesielle atmosfære vil lokalene bli den perfekte ramme for festen. Vi tenner ikke opp i gruva uten at dere har ønsker om det. I stedet vil vi tenne opp biopeis for å ivareta den gode, lune atmosfæren uten att gjestene får røyk i festklærne. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for at dere får en minnerik og magisk opplevelse.
Forslag til meny
Forretter
Spekeskinke på honningmelon, rukkola og balsamiko-dressing.
Fløtestua kantareller på hellebrød, med urtegarnityr og sprøstekt bacon (Høst)
Urtemarinert scampi fanget i flatbrød, med strimlet salat og rømmesaus
Mikals Røykelaks , flatbrød, salat, sennep-og pepperotsaus
Fyldig fiskesuppe med laks, torsk, reker og fersk brød
Hovedretter:
Marinert Laks med ovnsstekte poteter, sesongens grønnsaker, kremet urtesaus 298,- kr
Kjøtt- og grønsakssodd med spekemat, flatbrød, smør, hasselnøtter og rømme
Fyldig fiskesuppe med råvarer både fra hav og fjord med fersk brød 185,- kr
Lammelår laget på forhistorisk vis. Kjøttet er marinert i rømme, tyttebær og einer, og kokt i kokegrop. Serveres med sopp og urtedampa rotgrønsaker
Lammefilet med sopp, purre og urter surret i fløte og ostegratinerte grønnsaker
Viltfilet skåret i terninger og surret i fløte, sammen med skogsopp, ramsløk, purre, urter og smørdampede rotgrønnsaker
Fylt lammesteik med ovnsstekte poteter, rotgrønnsaker og tyttebær , rosmarinsjy 320,- kr
Sursteik med poteter, grønsaker, waldorfsalat og tyttebær 290,- kr
Julens buffet: Pinnekjøtt, Ribbe, medisterkaker, krydderpølse, rosenkål, kålrotstappe, rødkål, mandelpoteter, brunsaus
590,- kr + med dessert: Riskrem og kransekakesteng, incl. kaffi 670,- kr. Minst 40 Personer
Kjøttkaker med gulrøtter, poteter og tyttebær 220,- kr
Gratinert Pasta Bolognese med salat og fersk brød 160,- kr
Ny 2019! Clam-Chowder a la Landa Gård, Fyldig fiskesuppe i surdeigsbrød 190,- kr(sommerferie eller grupper)190,- kr
Club-Sandwich med marinert Kyllingfilet, bacon, salat, tomat, agurk, aioli, pesto etter bestilling
Komler med lammebog, kålrotstappe, pølser, bacon med fett 230,- kr
Desserter:
Creme brulee med frukt 95,- kr
Karamellpudding
Hjemmelaget urteis servert på nøttebotn, med en lun bærkompott
Tilslørte landapiker. Vispa krem med skogens ville bær og knust havrekjeks
Varm Eplepai med vanilleis 95, - kr
Lunsj:
Laks-smørbrød med eggerøre, dill og majones 125,- kr
Kjøtt- og grønsakssodd, flatbrød , brød og smør
Spekemat, eggerøre, flatbrød, rømme, smør og hasselnøtter
Fyldig fiskesuppe og hellebrød med råvarer fra hav og fjord 185,- kr
Landa Gård Festbuffet:
Kaldmat: Spekemat med rømme og eggerøre, flatbrød
Mikals røkelaks og varmrøyket makrell, sennep- og pepperotsaus, Nystekt brød, kvitseidsmør
Hjemmelagte dressinger(tomatsalsa, aioli), Fetaost og oliver, Pastasalat, Grønnsalat, Potetsalat med friske urter
Varmmat: Ovnstekt Laks, langtidsstekt Lammelår og - biff med rødkål, ovnsstekte poteter, rotgrønnsaker og rosmarinsjy,
Krydderkjøttboller
Dessert: -Fruktsalat med vanillesaus,- Tilslørte "Landapiker", -ostefat med div. oster og saltkjeks
-Varm Eplepai med vanilleis
Minst 30 Personer Pris: 675,- kr